Saturday, April 10, 2010

Духа на Сербест Форум ще пребъде !

Мафиотската клика в България наречена цинично ДПС мисли , че с хакването на Сербест Форум , ще пречупи волята ни за борба с мафията. Не няма да успеят. Техните мафиотски начини на действие само показват тяхната фашистка всъщност на диктатори и тирани нямащи нищо общо с права и свободи. Мафиотската клика ДПС е проклатие за всички български граждани независмо от етнос и религия. Докато тази креатура на БКП не изчезне от полическият живот на страната в България ще царува мизерия и нищета.

Демократи-турци, българи, помаци, цигани , македонци и други нека се обединим и освободим България от ръцете на мафията.

13 comments:

Anonymous said...

Поздрав Сербест, поздрав за това че не се отказваш от борбата в такива трудни моменти, а продължаваш да се бориш за демокрацията в българия сърцато. Винаги ще бъда редом до хора, който умеят ясно и безстрашно да заявяват на високо и открито позицииите си спрямо несправедливоста. Мога да заявя, че хора като теб, са гордост за своят народ и че са достойни ТУРЦИ, да носят гордо името Тюркско. Просто имаш моите адмирации и мога да ти кажа, че не си забравен и най-малко. Кликата ДПС може само да злобее и да пуска отровни провокации с цел разбиване на между етническото единство, хаквайки форума чрез тежка флууд атака, но едно ще разберат че с подобните си овехтели до втръсване методи, нищо няма да постигнат, а само още повече ще дозасилят нещата и ще до влошат сами положението си. По този начин те само показват колко са безпомощни пред зараждащото се между етническо обединение и се страхуват че те ще са задължително извън борда, поради комунистическата си непригодност, да мислят модерно и цивилизовано. Такива престъпни, мафиотски ретроградни партии като ДПС са само едно огромно петно върху имиджа на Турците в българия и Р. Турция по света. Хубавото е, че отдавна в Р. Турция са се разграничили армейските и политически среди, от такива продали се на червеният демон Турци и са ги вкарали или в пътя по един или друг начин или направо да си го кажем, са си ги прогонили по света за да не паразитират в монолитното Турско общество и нация запазвайки устойте на съвременна Турция и общество. Въпреки тези московски недоразумения като доган и партията му, ДПС не е никакъв изразител, а един вредител на обикновенните Турци, Българи, Цигани, Помаци Македонци, Албанци и множество други етноси и скоро, съвсем много скоро, доган и кликата му за тяхното огромно разочарование ще се наложи да си ходят и да дават след това една камара обяснения, заради безройните им престъпления извършени над целокупният български народ. Така че Сербест, не се отчайваи братчето ми, а високо горе главата и напред погледа. И като за завършек искам да помоля Сербест Коркмаз, да се върне победоносно на бял кон в обновеният Сербест форум http://turknet.freesmfhosting.com/index.php и да продължим с изковаването на съврменното демократично общество. Искам лично на него да му пожелая, АЛЛАХ крепко здраво, несломим дух и воля за тежка и продължителна борба до крайна победа над силите на червеното демонично зло в света да му даде и да му изтрие всякаква пораженческа мисъл или предателско внушение на шейтана и да му внуши само велики мисли и пожелания, за да успее в начинаието си! АМИН. Mustafa(Zuahid)

Anonymous said...

Има една прекрасна българска поговорка, която гласи : Каквото посееш, това ще пожънеш!!!
Изключително съм щастлив, че Сербест Коркмаз получи един хубав урок!
Когато разбрах, че форума е хакнат, не можах да порвявам на очите си от...не можах да сдържа емоциите си от радост. Напълно си заслужи съдбата, Сербест! Радвам се, че вече си част от историята! Ти с в миналото. Вече никой няма да следи арогантните ти коментари!
Турците винаги сте били пречка пред развитието на демократичния процес в България. Щастлив съм, че ДСБ никога не допусна грешката и не
осигури депутатско присъствие на хора от това малцинство в парламента.
Станете първо бели хора, вие турците, пък готава имайте претенции! Най-варварската империя в световната история-Османската империя, е вече минало! Разберете го това,вие, турците! Настоящето е такова, че волята на мнозинството е решаваща!!!

С уважение: Д-р Петър Генов

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Мавче, аз съм ти го казвал синко непълнолетни, прекалено често споменаваш думата шизофрения и психично заболяване, а това си е едно определено прикритие на собствените ти проблеми и недъзи, да ги закачаш на чуждите хора като някакво тяхно качество, с цел да се отърсиш от собственото си унижение, да бъдеш отровен от злоба и омраза славянин. Но още по жалкото е, че не се виждаш какво представляваш от страни, колко си ниско паднал като ниво. Излезни малко от себе си, за да установиш всъшност колко си жалък и смешен, но това не го споменавам вече, защото на психично болни от болеста шовенизъм (шизофренизъм), сигурно думата шовенизъм произлиза от този медицински термин, не им се подигравам, защото знам че това им е предсмъртната агония и че им е голям здравослвен проблем. А на умиращи нищо друго не им се пожелава! освен да извикаш или лекар или свещенник (Ходжа). Така че лайте си в отровената си злоба полумесеца колкото си искате, но това е прекрасен показател всъшност колко сте интелегентни и кой всъшност е гъзолизеца. Хората от страни най-добре преценяват. Така че Сербест форум печели една точка пред такива като вас с това хакване. Оправдава думите на месията в който вярвате. "А Христос какво е казал? неграмотници такива? Мен гониха и вас ще гонят". Така че хайде останете си със здраве юди искариотски, където предавате дори собственните си сънародници, потъпквайки им памета, подкрепяйки една комунистическа кауза, неубедително форматирана като национализъм и си вземайте сребърниците за предателсаката ви славянска шизофренна дейност, без много много да говорите и да изразявате мнение кой бил подлезурко и кой бил ренегат. Защото си проличава че сте една малка доста добре платена групичка провокатори, целяща да настройват едни между други хората из форумите за да няма сговор и да освобождават като авангард пътя на старите нови поробители на родината НИ България, а не на държавата ВИ болгарии и да работите усилено за нейното повторно заробване. Така че от провокатори и най-малко се засягам, защото знам че са бита карта, за тов аможете но свобода и воля да си злорадствате, но нали знаете поговорката? "Че който последен се смее! най-добре се смее". Така сега и вие, смейте се до като ви е време, защото времето ви изтича в кратък срок.

Anonymous said...

Провокаторите се различават от обикновенните потребители Mustafa, че този тип злонамерени ползватели на интернет медията, е да внасят кавги и раздори, като прехвърлят вината върху хората който са попаднали под прицела на интригите им, вместо да обсъждат в една вежлива обстановка теми и новини от деня. Чисто и просто това са специален тип хора, търсещи точката на пресичане, точката на конфликта, да създадат напрежение, и от това след това да насочат в желаната за тях насока дадена тема или форум, с цел да го дискредитират като му хвърлят собствената си кал върху него. Такива виртуални отрепки, са пълни мишки в реалният си живот, хора страхуващи се да замръкнат навън, но инак в интернет им се отваря самочувствието на недосегаеми, само защото интернет им гарантира анонимност. Чисто и просто, такива са изобщо безполезни събеседници, на който, един здраво мислещ човек му е под достойнството да разговаря изобщо, нежели да води дискусия, защото за тях дискусията е израз на недемократичност, на тоталитарност, това да приложиш доказателсвта в подкрепа на твърденията си, на тезите си, е израз на психично заболяване, според което трябвало да се ликува с лекарства, но сами не се виждат колко им е наложащо тяхното психиатрично лечение. За тях схващането за дискусия, е да се пропагандира сляпо и безрезервно идеи граничещо с психичните болести, откровенни лудости, идеи на нищо не почиващи, единственно почиващи на омразата и ненависта, спрямо различният от тях. За тях диалога е да се води спор преминаващ в дрязга, като задължително атакуващата страна сменя насоката на поведение, от себе си към противниците им. Чисто и просто, няма смисъл да се занимавате с подбен род шовенисти, но ще им преведа една тяхна притча, която за тях важи, за ножа и ножницата. А притчата гласи! "Петре! прибери ножа в ножницата си, че който нож вади, от нож умира." Нека все пак да преценят околните читатели всъшност кой ежедневно вади ножове, претендирайки за расизъм и ксенофобия в българия, а те не се спират пред нищо за да обиждат малцинствата. Но все пак, който си играе с огъня, със сигурност ще се изгори на него. Така че чисто и просто не им обръщайте внимание. Убий глупака с мълчанието си. Deteto chudo

Anonymous said...

Смятам че каквото имах го казах. Изобщо за провокатори и не мисля да се повтарям по сто пъти, като латерна са, заучили са две три изречения са психиатрии и психо болници и ги поватярят до умопобъркване с надеждата някои да ги вземе на сериозно. Непосредственно под мен мнението на една наистина стара моя приятелка, даде отлична характеристика за провокаторите, идеално вписващи се дадени хора в този психопортрет профилът им, който вместо да се отеглят с достойнство, прекратявайки всякакви контакти, но въпреки това се продължава с провкациите и нападките и накрая заради този, заради онзи, хората не били искали да влизат и да се вписват. Ами много ясно че няма да искат да се вписват, защото рискуват веднага да попаднат на нападките на същите тези провокатори и предпочитат да сао четат. Явно това им е целта, да обезсърчават хората да пишат чрез арогантното си и просташко си поведение, страничните читатели да не могат да си излагат убежденията си в нормална атмосфера. Чиста комунистическа система за контрол над свободата на словото. Чисто и просто, пред фактите и доказателствата и боговете мълчат. Така че пак ти го казвам мавче, лай си колкото си искаш, кучетата си лаят, но кервана продължава си върви. Mustafa(Zuahid)

Anonymous said...

А ти изглежда си водача на малоумниците, защомто влизаш във форума и го четеш а твърдиш че форума бил загивал. Не те интересувало за форума било, но не можеш без него и го обсъждаш. Отлично досие си на хипер проститята в българия, която така щедро залепяш на хората който не ти ходят по гайдата. Никои не говори с теб а се заядаш, това значи че думите ти изречени по чужд адрес за теб са предназначени като цяло, но то нали знаеш, че бит и клецан не си признава а гледа все на някои друг да прехвърли срама си. Изглежда наистина си за някоя психо болница, защомто не се отказваш от провокациите си. Изглежда пълна безконтролна зависимост си развил спрямо форума за да не можеш да се контролираш и да влизаш да го оспамваш петрег. За да мина метър, ще прекарам петър, явно на този изтъркан приницп много обичаш да го караш. Мъка, мъка, мъкааа има много на този свят. Господи, прибери си версиите, моля те, че взеха много да стават плиткоумни в провокациите си на последно време и за да не се мъчат, че така измъчват и околните покрай себе си защото са безпаметно досадни като конски мухи. :)))
Mustafa(Zuahid)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Sus vseki izminat den vse poveche i poveche se ubejdavam che Bulgaria i Narodat ni sa zatinali do gusha vuv edno dulboko i goliamo blato ot koeto,kakto vurviat neshtata, edva li shte moje da se izmuknat vuv blizkite 15-20 godini.Ednite kradsi i Mafioti si otivat idvat drugite(ili puk vuobshte ne si otivat a samo si promeniat kozinata)
Yazik,yazik,i amn ot tezi Mafioti i Polititsi i Kradsi.Tolkova krasiva i nezamenima Rodina imame a ne mojem da se naradvame na krasotite i masovo ya napuskame.Allah da vi nakaje.

Anonymous said...

[url=http://www.pi7.ru/rabota/1626-skolko-let-nuzhno-potratit-na-angliyskiy.html ]Как растопить холодность мужчины (ДЕВА)? [/url]
Как вы отреагируете в случае в случае если ночью ваш МЧ пукнет? Я достаточно серьезно..У вас поизменяется к нему отношение? Вы разочаруетесь в нем?

sirrio said...

до Mustafa (манафа)
Ти докога ще замърсяваш интернет пространството с боклуците на болния си мозък бе, нещастник неграмотен?! Ходи си стой в оня скапан турски форум при сербест и останалите малоумници! К'во става, още ли им лижеш задниците и им прайш минети на турчолята? Нещастник недоносен, ти си изрод бе!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.